betalkort-  Säkra leveranser och trygg e-handel  -

Produkter i din varukorg

Totalt
0 SEK
Om Rollodin

Om Rollodin

Rollodin AB är ett privatägt företag som verkat inom solskyddsbranschen i flera decennier. Rullgardiner är vår kärnkompetens, där vi utvecklar och tillverkar våra egna komponenter. Vi har lång erfarenhet av rullgardiner, lamellgardiner och andra solskydd som vi säljer i hela Europa.

Vi vänder oss direkt till konsumenter på den svenska marknaden, vi arbetar inte med några återförsäljare. På så vis köper kunden direkt av tillverkaren vilket märks på våra förmånliga priser. Vårt konceptet bygger på ett brett standardsortiment av storlekar, vilka kan måttanpassas efter behov. Gäller det större objekt, offentlig miljö vänligen kontakta oss på mail.

Vi har drivit vår svenska webbshop sedan mars 2004. Rollodin var ett av de första företagen med att sälja solskydds produkter direkt över nätet, så vi har stor erfarenhet av att bedriva e-handel med denna typ av produkter. Vi har en trogen kundkrets som stadigt växer för varje år och välkomnar såväl privatpersoner som företag.

 

dk-500x306

I december 2009 lanserade vi vår danska webbshop för att kunna tillfredställa våra kunder över sundet, www.rollodin.dk  Även här växer skaran med nöjda kunder vilket vi är mycket glada för.

 

ch-500x304

I samband med en större uppdatering av våra befintliga webbshoppar 2013 lanserar vi nu vår första webbshop i Schweiz så att vårt dotterbolag Odin AG kan bedriva e-handel även på denna marknaden. www.rollodin.ch

pl-500x302

Egen tillverkning i Polen är en viktig del i företaget och vi har även försäljning på den polska marknaden.  Här monteras våra komponenter ihop till bland annat våra lamellgardiner och plisségardiner. www.rollodin.pl 

 

com-500x302

Industrikunder och tillverkare inom solskyddsbranchen hänvisar vi gärna till www.rollodin.com vår e-katalog för komponenter. Denna katalog har varit aktiv sedan 2004. Slå oss en signal eller kontakta oss via mail, så hjälper vi er att lägga upp ett inloggnings konto.

På Rollodin AB gör vi allt för att våra kunder ska bli nöjda. Hör gärna av dig till oss med dina synpunkter och funderingar.

personal_500x300

MVH Personalen på Rollodin :)

Övre raden: Göran Sjölin, Claes Jung, Lena Gunnarsson, Martin Jonsson, Jacob Jung
Nedre raden: Katarina Jung, Christer Svensson Fröijdh, Mattias Schüchtle, Li Fröijdh