betalkort-  Säkra leveranser och trygg e-handel  -

Produkter i din varukorg

Totalt
0 SEK
Tygöversikt

Plisségardiner

Plisségardinen, det moderna och smarta solskyddet. Plisségardinen har snabbt blivit ett riktigt omtyckt solskydd. Den är flexibel, elegant och energisparande. Våra cellvävar verkar isolerande både mot värme och kyla. De dubbla cellvävarna har dessutom inga synliga hål för linorna, vilka ligger dolda mellan de två vävarna. Därför passar en plisségardin med cellväv utmärkt till de rum som kräver mörkläggning. 

Välj mellan mörkläggande, insynsskyddande eller transparenta vävar. Våra plissévävar är 20 mm breda / djupa och cellvävarna 25 mm. En stor fördel med denna produkt är att tyget går ända ut på bredden, dvs totalbredd och tygbredd är densamma. Inga ljusglipor.
Vi har ett brett sortiment standardstorlekar som kan måttanpassas både på höjden och bredden, beroende på hur man tänkt montera dom. Vi rekommenderar att man beställer gratis tygprover innan beställning så att du ser nyans och ljusgenomsläpplighet.

VI ÄR JUST NU PÅ GÅNG MED ETT NYTT SORTIMENT, DÄRFÖR ÄR STORLEKARNA BEGRÄNSADE UNDER EN VISS TID.
VI LANSERAR SNART ETT SORTIMENT MED BARNSÄKER KEDJA!

Våra plisségardiner kan fås i två olika utföranden:

Linlås: plisségardinen har en fast överlist upptill och dras enkelt upp och ner med en lina på vänster sida. (standardutförande)

Handtag: kan dras uppifrån och ner, samt nerifrån och upp med hjälp av handtag, för bästa flexibilitet. Max bredd 120 cm.